Reïncarnatietherapie

Met reïncarnatietherapie werk ik voornamelijk aan patronen die ongewenst zijn, maar die de mens met zijn bewuste verstand moeizaam bij machte is te veranderen. Deze kunnen hun oorsprong hebben in een vergeten verleden en zo hun onbewuste eigen leven zijn gaan leiden. Het verleden en het fenomeen tijd is in deze therapie een zeer ruim begrip. "Verleden" kan de kinder- en de babytijd zijn, maar ook vorige levens. Tevens het collectieve geheugen van de mens waarin zoveel lijden, onrecht en velerlei geestelijke onvrijheid en oorlog voorkomt. De mensen die openingen hebben naar het collectieve geheugen kunnen hier ernstig door worden aangeslagen. Het is een soort aangekoekte laag in de geestelijke spijsvertering van de mens. Tijdens reïncarnatietherapie begeleid ik mensen niet alleen naar gebeurtenissen uit het verleden om die te verwerken. Het is tevens inkeer naar het individuele en collectieve onbewuste waar zoveel schatten nog begraven liggen. Schatten aan oerkracht, wijsheid en verbondenheid. Daarmee contact maken helpt om het leven van alledag in de gewenste vorm, vorm te geven! Reïncarnatietherapie kent een scala van toepassingen, waarvan ik er hier enkele wil noemen: angsten, dwangmatig handelen, macht en onmacht, slachtoffer čn daderproblematiek, geloofs- en seksuele thema's, zinloosheidsgevoelens, rouw, onverklaarbaar verdriet en lichamelijke klachten. Traumaties verleden, maar ook recente gebeurtenissen als operaties, ongelukken en sterfgevallen. Lichte verslavingen, zelfvertrouwen, versterking. Nieuwsgierigheid en belangstelling naar vorige levens en of de eigen binnenwereld is voor mij ook een waardevolle motivatie om mensen te begeleiden.

 

Experiental astrology; de vloercirkel

De vloercirkel is een methode van werken en spelen met astrologie. Het is het gebruik van een oeroud universeel systeem gecombineerd met moderne technieken als voice-dialogue, NLP en reïncarnatie, ook naar oude tijden. De vloerhoroscoop is een soort plattegrond van de karakterstruktuur die je gedeeltelijk meegenomen hebt. Het blijft nieuw en aktueel, daar er uitgegaan word van de vragen in het heden en hun toepassing naar zeer concrete gebieden, zoals liefde, werk, levensrichting, etc. Dit word direct binnen de cirkel gevoelsmatig of inzichtelijk zelf ervaren. Kinderen vinden het prachtig en reuze interessant en voor volwassenen is het een vorm van verdieping die even wennen is vanwege het zelfbepalende element in deze tot nu toe als `bepalend` bekend staande wetenschap. De vloercirkel kan gebruikt worden door individuen, paren, vrienden en in groepen voor groepswerk.

 

Mallika Alberts

Mijn naam is Mallika Alberts. Sinds mijn achttiende ben ik bezig met astrologie. Bij mijn training in India tot gevorderd experiental astrologer en het werken met de vloerhoroscoop (1990) kwam ik erachter dat mensen in andere dimensies terechtkwamen, dimensies uit andere tijden en persoonlijkheden die hun persoonlijkheid nu nog sterk kleurde. Dit werd vorige levens genoemd. Ook kwam ik zelf in een stroomversnelling terecht wat betreft het naar boven komen van vorige levens. Ik voelde dat ik zelf nog niet bekwaam genoeg was om met deze dimensie effectief te werken, hoewel het me enorm boeide en ben verder gaan zoeken. Van 1992 tot 1995 heb ik een driejarige opleiding Reïncarnatie en Hypnotherapie gevolgd en heb mij daarmee bekwaamd tot een beroep wat mij na jaren praktijk (en verder leren) nog steeds boeit. Vanaf mijn jonge jaren en zwangerschap ben ik bezig met zowel meditatie als hypnotherapie. Daar is nog Reiki en bloesemremedies en enige natuurgeneeskunde bijgekomen. Dit alles vindt een plaats in mijn huidige beroep als regressietherapeute. De middelbare leeftijd (vijftig jaar) is voor mij een zegen, daar na een leven pionieren en soms niet weten waar mijn gedrevenheid vandaan kwam, de zaken op hun plaats vallen. En dat levert tastbare resultaten op, voor mij en anderen in de praktijk.

Wilt u met mij contact opnemen? Schrijf dan naar alberts26@zonnet.nl of bel 06-53873824.